Bell Schedules

Bell Schedules
Please click here for our regular bell schedule which includes the Pirate Time program. 
 
Collaborative Monday Schedule :
Warning Bell       7:45                         
Period 1              7:50 - 8:40              50 Minutes
Period 2              8:45 - 9:25              40 Minutes
Period 3              9:30 - 10:10            40 Minutes
Nutrition Break   10:10 - 10:20           10 MInutes
Period 4              10:25 - 11:05          40 Minutes
Period 5              11:10 - 11:50           40 Minutes
Lunch                  11:50 - 12:25          35 Minutes
Period 6              12:30 - 1:10            40 Minutes
Period 7               1:15 - 1:55             40 Minutes